Dansk 2tal ventilation

Vejen til bedre indeklima

Forside Løsninger Professionel installation

Professionel installation

Når du vælger en professionel ventilationsløsning fra D2V, dimensionerer din ventilationsløsning, og vores profesionelle montører monterer hele din nye ventilationsløsningen, mens du roligt kan se på.

Der er mange muligheder når en ventilationsløsning skal vælges, og vi hjælper dig hele vejen. Anvend formularen, og notér alle de informationer du har, så vender vi retur til et godt tilbud til dig.

Korrekt dimensionering af aggregat og rørføring

Det hele starter med at finde det rigtige produkt til den opgave, som skal have ventilation. Der findes mange leverandører af maskiner og materialer til at lave ventilation med. Vi forsøger hele tiden, at være foran på, hvad der netop passer bedst til dit projekt. Det behøver ikke at være det rigtige for dit hus, det som naboen lige har fået. Alle huse er ikke ens, det er vores produkter heller ikke.

 

Vi starter helt fra bunden hver gang, og finder den rigtige løsning til netop dit projekt. Derfor er dimensionering af aggregat og rørføringen et godt udgangspunkt for et godt slutprodukt. Du er i trykke hænder ved D2V.

 

Vi har mange års erfaring og erfaring med de fleste produkter på markedet.

 

Husk vi har altid et uforpligtende tilbud klar til dig.!

Skematisk tegning af løsningen inkl. rørplaceringer

Når vi har lavet en aftale om prisen, går den egentlige planlægning i gang, ikke kun opstartsdatoen og slutdatoen er vigtig, også selve planlægningen er afgørende. Vi lavet en skitse over dit hus, med den tænkte rørføringsmodel, så det bliver nemmere at bestille de rigtige materialer, men også for at videregive vores viden til en god installation i dit hus.

Husk vi har altid et uforpligtende tilbud klar til dig.!

Ventilationsanlæg, der dækker dit behov.

Der findes som sagt et hav af produkter på det danske marked. Vi har adgang til stort set alle, men det er ikke alle vi vil anbefale i hver situation. Det er sådan, at nogen er bedre til noget end andre, det er her vi sikre dig det rigtige valg i et tæt samarbejde, så man ikke står med et produkt som måske ikke lige passer helt perfekt til dit hus. Ring og hør nærmere hvilke tanker man skal gøre sig inden et valg.

Husk vi har altid et uforpligtende tilbud klar til dig.!

Komplet rørpakke til hele installationen.

De fleste ting kan forudsiges, men ikke alle. Derfor har vi en trykhedspakke, som indeholder, at vi står inde for, at vi følger hver sag helt til døren, og i får altid de materialer i skal bruge for at lave jeres projekt. Mangler der mod forventninger nogle småting, så er de med i den pris vi har afgivet. Vi bruger nemlig fastpris politik ved D2V. Så de endelig tilbud vi afgiver, er en pris du kan stole på.

Husk vi har altid et uforpligtende tilbud klar til dig.!

Profesionel support før - under og efter installation.

Vi er med på rejsen, hele vejen.! Helt fra du måske indsender et ønske om et tilbud, eller vælger at ringe for rådgivning, så er vi med helt til slut. Vi planlægger opgaven med jer, vi sørger for at i kommer godt i gang, og vi er der når det er færdig, så vi sørger for anlægget køre helt optimalt til netop din bolig.

Husk vi har altid et uforpligtende tilbud klar til dig.!

Byt til nyt – Udskift defekt anlæg

Defekt anlæg, som ikke kan laves mere, eller måske et anlæg, der ikke er godt nok længere, så tøv ikke med at kontakte os. Vi skifter mange anlæg ud, hvor vi bruger de gamle rørpakker, som sagtens kan bruges igen, Vi vurdere selvfølgelig i hvert tilfælde om det er sådan de kan bruges, og i får en vurdering af opgaven inden i siger ja til at forstætte. Helt uforpligtende.

Husk vi har altid et uforpligtende tilbud klar til dig.!

Service

Ordet siger sig selv, men det er svært at udføre korrekt .

Vi tilbyder en komplet service, som dit anlæg fortjener. Hos D2V har vi den erfaring der skal til, med stort set alle anlæg på markedet, og har derfor den kompetence til at udføre service på netop dit anlæg.

Husk vi har altid et uforpligtende tilbud klar til dig.!

Indregulering af installation

Ingen installation er bedre end indstillingen af anlægget.

Vores afsluttende indreguleringen af anlægget sikrer at du får de rigtige luftmængder ind og ud af boligen, samt at varmegenvindingen udnyttes optimalt.

Alle anlæg SKAL indreguleres til dit hus, alle anlæg er lavet så de passer til mange forskellige størrelse huse, nogen helt fra 90-275 m2 i samme anlæg, derfor er det altafgørende at man får indreguleret anlægget, så det passer til netop den bolig den er monteret i.

Husk vi har altid et uforpligtende tilbud klar til dig.!

Opstartspakke

Og som ekstra hjælp, kan du vælge en opstartspakke hos D2V , hvor en af vore montører kommer forbi dit hus og hjælper dig i gang med projektet.

Vi hjælper dig til at forstå de fremsendte materialer og tegningen, så I er bedst muligt klædt på til gør-det-selv opgaven.

Husk vi har altid et uforpligtende tilbud klar til dig.!

Udvidet opstartspakke

Foruden opstartspakke hos D2V, hvor en af vore montører kommer forbi dit hus og hjælper dig i gang med projektet, tilbyder vi også en udvidet pakke.

Den udvidet pakke indeholder leje af det specialværktøj vi selv anvender under montering.

Under besøget hos dig, gennemgår vi hvordan værktøjet anvendes, så du kommer endnu bedre igennem installationen.

Husk vi har altid et uforpligtende tilbud klar til dig.!

Få et godt tilbud

  Kontaktinformation

  Informaitoner om dit hus

  Hvad kan vi hjælpe med?

  Ekstra pakker - Vi er med dig hele vejen:

  Aggregat & Tilvalg:

  VIL DU HELLERE
  RINGE TIL OS?
  Du er mere end velkommen til at ringe til os, og få en snak om din kommende ventilationsløsning. Vi er klar til at hjælpe.
  Ring (+45) 60 13 14 15
  Ønsker du en fuld installeret løsning?
  Vi dimensionerer din ventilationsløsning, og vores profesionelle montører monterer hele din nye ventilationsløsningen, mens du roligt ser på.