Hvad koster indregulering af ventilation?

Hvad koster indregulering af ventilation?

Et ventilationsanlæg skal indreguleres korrekt for at kunne yde optimalt. Et ventilationsanlæg som er indstillet og indreguleret korrekt, vil foruden at levere bedre ventilation og holde i længere tid, da anlægget kører optimalt.

Hvorfor skal et ventilationsanlæg indreguleres?

For at et ventilationsanlæg kan levere optimalt skal der være et mindre undertryk i boligen. Årsagen til at der skal være et svagt undertryk er at fugt ude af bygningskonstruktionen. Balancen mellem de forskellige trykniveauer sikrer optimal strømning af luft i ventilationskanalerne. For at opnår den bedste balance, skal dit anlæg indreguleres.

Desuden vil du kunne spare penge på strømmen til din ventilation; et anlæg der kører optimalt, anvender mindre strøm, da det kan køre på et lavere energi niveau. Samt vil et indreguleret anlæg, køre med bedre genvinding.! Dvs. du får højre indblæsningstemperatur end hvis dit anlæg ikke er indreguleret.

I henhold til bygningsreglementet

Der er en række krav som skal overholdes når et ventilationsanlæg skal indreguleres. Bygningsreglementet stiller skarpe krav til luft, baseret på hvilken type rum der skal reguleres. Du kan læse mere om kravene til ventilation i beboelsesbygninger via dette link: Bygningsreglementet

Få foretaget en indregulering af dit ventilationsanlæg

Hos D2V har vi mange års erfaring med indregulering og service af alle dansk solgte mærker af ventilation. Vi har kontorer og servicefolk i hele landet, og hjælper dig med glæde med at få mere ud af dit ventilationsanlæg.

Hvad koster indregulering af ventilation?

Prisen på en indregulering eller service af dit anlæg afhænger af hele din installation. Udfyld formularen på siden, og vi venter tilbage med en pris på indregulering eller service af dit anlæg. Du er også velkommen til at kontakte os direkte på telefonen. Du kan kontakte os her

Hvad opnår jeg ved bedre indregulering af min ventilation?

Når et ventilationsanlæg er indreguleret korrekt, og luften bevæger sig som den skal, vil du opleve et langt lavere støjniveau. Desuden vil du kunne spare penge på strømmen til din ventilation; et anlæg der kører optimalt, anvender mindre strøm, da det kan køre på et lavere energi niveau.

Du er generelt også opleve af luftkvaliteten i hjemmet bliver bedre, da du efter en indregulering vil have den korrekte mængde af luft til at bevæge sig gennem dit hjem.

Få en skrap pris i dag

Giv os et kald Tlf: 60 13 14 15