Ventilation – Hvor meget koster det?

bedre indeklima

Ventilationsanlæg – Hvor meget koster det?

Valget af ventilationsanlæg afhænger af din bolig. Du skal vælge det ventilationsanlæg som passer til din bolig. Størrelsen på din bolig et afgørende for, hvilket anlæg du har behov for. Lejligheder kan sagtens være over 200m2 og huse kan være mindre end 100m2. Derfor vil du få det bedste resultat ved at lade dig vejlede af en professionel.

Priseksempler på ventilation

I vores priseksempler tager vi udgangspunkt i en bolig på 150m2. Priserne varierer mellem 31.899 og 47.899. Forskellen ligger i hvordan du ønsker at installere og montere dit nye ventilationsanlæg. Hvis du ønsker selv at installere dit anlæg, kan du spare den del på montørtimer og hvis du ønsker lethed, så kan du lade en montør stå for det hele.

Ventilations i hus

Du skal forvente at prisen for ventilation i dit hus ligger omkring de 30.000 til 50.000 kr. Det hele afhænger af om du selv ønsker at montere og installere, eller om du vil have professionelle til at udføre arbejdet. Den næste faktor er om dit hus er simpelt eller kompleks. Har du mange etager, med sjove udhæng eller ekstra kælderrum? I vores prisberegner kan du få et tilbud på netop din bolig. Læs mere her Prisberegner

Ventilation i lejlighed

Hvis du ønsker ventilation i din lejlighed, kan der være flere faktorer som spiller ind Har du lov til selv at installere ventilation i ejendommen? Har du lov til selv at trække rør og montere aggregat i ejendommen osv?  Kontakt os her og lad os hjælpe 

Der er forskellige former for ventilation

Indførelsen af udendørsluft er en vigtig faktor for at fremme god luftkvalitet. Luften i dit hjem kan blive udskiftet på forskellige måder. Her er nogle eksempler:

    • Uønsket ventilation – Gennem infiltration, en proces, hvor udendørs luft strømmer ind i huset gennem åbninger, fuger og revner i vægge, gulve og lofter og omkring vinduer og døre.
    • Naturlig ventilation – Gennem naturlig ventilation, såsom gennem vinduer og døre. Den generelle anbefaling er at lufte ud med gennemtræk 3 gange dagligt.
    • En ventilationsløsning – Gennem mekaniske midler, såsom gennem udendørs luftindtag forbundet med varme-, ventilations- og aircondition-systemet.