Hvilket ventilationsanlæg skal jeg vælge?

bedre indeklima

Hvilket ventilationsanlæg skal jeg vælge?

Valget af ventilationsanlæg afhænger af din bolig. Du skal vælge det ventilationsanlæg som passer til din bolig.

Størrelsen på din bolig et afgørende for, hvilket anlæg du har behov for. Lejligheder kan sagtens være over 200m2 og huse kan være mindre end 100m2. Derfor vil du få det bedste resultat ved at lade dig vejlede af en professionel.

Der findes mange gode dansk producerende mærker, som vi alle kan levere til dit projekt. Fx leverer vi anlæg fra: Dantherm, Genvex, Nilan og Danfos.

Danske mærker indenfor ventilation

Så hvilket ventilationsanlæg skal jeg vælge? Der er mange danske mærker som Dantherm, Genvex, Nilan og Danfos har ofte de sammen egenskaber. Hvis du har en forkærlighed for et enkelt mærke, kan du vælge dette under vores udvidede ventilations beregning.

På forskellige online medier tales der om fordele ved det enkelte mærke mod andre. Men i gennemsnit er der ingen vindere.

Valget af ventilation er op til dig

Hvis du har en forkærlighed for et mærke, så beregninger vi gerne det i dit tilbud. Men i 98% af alle tilfælde er der ingen forskel på de forskellige danske mærker.

Udenlandske mærker

På den globale scene er der mangle spillere på ventilation. Her er det dog vigtigt at du kender til de danske standarder og normer. Der kan være lovkrav du skal overholde inden du overhovedet må installere dit anlæg. Det er vigtigt at du kontrollerer godkendelserne på det eller de anlæg du overvejer inden installation. I værste fald kan du risikere at dit anlæg anvender langt mere strøm end oplyst, eller ikke yder som det lovet.

Få professionel hjælp til valg af ventilation

Hvilket ventilationsanlæg skal du vælge? Hos D2V – Dansk 2tal Ventilation kender vi de danske regler, og er klar til at hjælpe dig. Du kan se vores priseksempler her: Pris på ventilation, du er også velkommen til at udfylde vores beregner , så du får en ide om hvad ventilation i din bolig vil koste dig.