Hvad koster ventilation?

bedre indeklima

Hvad koster ventilation?

Prisen på ventilation er afhængig af størrelsen af din bolig, samt hvordan du ønsker at installere din ventilationsløsning. I vores priseksempler tager vi udgangspunkt i et 150m2 hus, men hvor installationen enten bliver foretaget af dig selv eller en professionel. Du kan se priseksemplerne her.  Priseksempler på ventilation

Hvor stor er din bolig?

De fleste danske boliger er omkring 125m2 til 250m2 i størrelse. Disse kvadratmeter kan være fordelt for en, to eller tre etager. Jo flere etager man ønsker at få ventileret, des mere kompleks bliver ens ventilationsløsning. Der er flere faktorer som påvirker prisen på ens ventilationsløsningen. Fx antal etager i din bolig, boligens opbygning samt om øverste etage går til kip.

Opbygning af ventilation

Over de seneste år, har det været et øget ønske omkring selv at installere ens nye ventilationsløsning. Det er blevet en del lettere da flere forhandlere og installatører tilbyder Gør-det-selv løsninger, hvor brugeren selv står for det meste af arbejdet.

Gør-det-selv-ventilation

Hvis du har mod på selv at installere din nye ventilationsløsning, kan du spare en del penge. Konceptet går ud på at du får leveret alt hvad du behøver direkte til døren, inkl. muligheden for at leje professionelt værktøj. Derefter installerer du selv aggregat, rør, indtag osv. Dog har du altid mulighed for at få din nye installation godkendt, via en autoriseret installatør.

Professionel installation

Du kan også lade professionelle installere og montere din nye ventilationsløsning. Så skal du ikke bruge unødvendig til på at kravle rundt på dit loft og trække rør, skære ud til udsugning osv. De professionelle installerer hele din nye ventilationsløsning, men du ser på.

 D2V – Dansk 2tal Ventilation

Hos Dansk 2tal ventilation tilbyder vi forskellige former for installation. Hvis du ønsker at gøre det meste selv, så sender vi alt det materiale du har behov for, og kommer og godkender installationen til sidst. Vi overtager også gerne hele installationen, så du blot kan kigge på. Det er helt op til dig.

Få et tilbud på ventilation

Uanset hvad du ønsker kan du få et tilbud på din nye ventilationsløsning, ved at udfylde formularen på denne side ” Få et tilbud ” så kontakter vi dig.